Webinar
Dit is een online en live webinar waar geen opnames van worden gemaakt
Praktijkvoorbeelden
University of Amsterdam en Tilburg University
Doelgroep
Iedereen die werkzaam is binnen Onderwijslogistiek
Programma
- Opkomst van software robots
(Ebert Knol | Tacstone Technology) - De veranderopgave naar een betere onderwijslogistiek
(Lianka Bruijnen | Morgens en Emilie van Tol | UvA) - Inzet software robots binnen Tilburg University
(Robbert Spaargaren | TiU) - Zelf aan de slag met RPA
(Ebert Knol | Tacstone Technology)
Dit webinar is voor directie, managers en medewerkers in het hoger onderwijs die zich bezighouden met onderwijslogistiek en/of interesse hebben in de toepassing van RPA in de onderwijslogistiek.
De opkomst van software robots (RPA)
Nieuwe technologieën zoals Robotic Process Automation en Artificial Intelligence zijn bezig aan een snelle opmars. Oók bij HBO-instellingen en universiteiten blijkt de ‘digitale medewerker’ goed in staat om tijdrovend administratief werk over te nemen. Deze digitale medewerker bedient moeiteloos, alsof het een ‘gewone’ medewerker is, de ICT systemen van deze onderwijsinstellingen. Zoals Osiris en Inproces, maar ook Excel, Outlook, SAP of welke applicatie dan ook. Hierdoor kun je in een korte tijd niet alleen praten over automatisering, maar ook écht automatisering in de praktijk brengen. Het resultaat? Lagere werkdruk in piekperioden, betere datakwaliteit door meer controles, meer tijd voor andere taken, kortere reactietijden, en… blije medewerkers!
Voorbeelden uit de praktijk
Op woensdag 29 november organiseert Tacstone Technology, samen met Morgens, een boeiende webinar waarvoor u zich nu kunt aanmelden. In deze webinar wordt u in 60 minuten bijgepraat over de opkomst van Hyperautomation en het automatiseren van tijdrovende werkzaamheden binnen onderwijslogistiek.
Ebert Knol van Tacstone zal de ins en outs delen over de Hyperautomation trend en hoe deze van toepassing is op de academische wereld. Hij zal inzicht geven in hoe RPA en AI processen kunnen verbeteren en vereenvoudigen.
Lianka Bruijnen van Morgens zal spreken over het innovatieve project “Master Admissions,” waar data-gedreven werken de sleutel is. Ze zal samen met Emilie van Tol van de UvA laten zien hoe zij een software robot hebben ingezet om het toelatingsproces te optimaliseren en te versnellen.
Robbert Spaargaren van Tilburg University zal het podium betreden om te vertellen over de inzet van Robotic Process Automation (UiPath) binnen Tilburg University. Met 10+ software robots binnen het Finance Service Center hebben medewerkers tijd voor andere taken, en worden processen éérst geoptimaliseerd en daarna geautomatiseerd.
Over Morgens
Morgens begeleidt organisaties, teams en medewerkers bij het verbeteren van processen, samenwerking, prestaties en structuur. Van kleine projecten op een afdeling tot grote ketensamenwerkingsprojecten. Met sprankelende werkvormen betrekken we mensen en krijgen we ze in beweging. Daarbij stimuleren wij verbinding tussen de mensen met wie wij bij onze klanten werken. De mens staat bij ons altijd voorop. Wij vinden dat veranderen leuk en inspirerend mag zijn.
Onze sprekers
Ebert Knol | Tacstone Technology
Ebert is als Senior Manager werkzaam bij Tacstone Technology, en verantwoordelijk voor alle automatisering projecten in de onderwijs sector.
Robbert Spaargaren | Tilburg University
Robbert is werkzaam als RPA Projectleider bij de Tilburg University, en verantwoordelijk voor de inzet van software robots binnen de gehele universiteit.
Lianka Bruijnen | Morgens
Lianka werkt als Senior Consultant bij adviesbureau Morgens, en is projectleider bij het verbeterprogramma Master Admissions bij de Universiteit van Amsterdam.
Emilie van Tol | Universiteit van Amsterdam
Emilie werkt als Clusterregisseur Inschrijf/Uitschrijf bij de Universiteit van Amsterdam. Zij is actief betrokken bij het Master Admissions programma en de inzet van RPA.
Praktijkvoorbeelden
De onderwijsinstellingen hieronder gingen je voor. Klik op de case voor meer informatie. Wil je een concreet voorbeeld zien van een software robot aan het werk? Bekijk dan ons praktijkvoorbeeld “Controleren taaltoets voor toelating studenten“.